Het medicijn

Dit medicijn is niet een pil of een drankje wat je tot je neemt, maar een bepaald inzicht wat je creëert. Een bepaalde kijk op het leven. Zie het als een mindset, een overtuiging, een manier om na te denken over zaken, situaties en alles wat er in je leven speelt. Non-dualiteit betekent letterlijk ‘geen-twee’ en dus eigenlijk één. Het is een filosofie uit het Indiase Ooste engaat al lang mee: ergens aan het begin van onze westerse jaartelling zijn de eerste stappen gezet om het vorm te geven zoals we het nu kennen. 

Hoe neem je dit medicijn? 

Helaas is dit anti-stressmedicijn niet verkrijgbaar in de supermarkt en is het ook niet online te bestellen. Wel is de kennis die je opdoet over non-dualiteit vrij verkrijgbaar en eenvoudig tot je te nemen! 

Het inzicht in non-dualiteit, het inzicht dat alles één is, ontwikkelt zich bij iedereen in zijn of haar eigen tempo. Je moet er voor open staan om geheel anders naar zaken te kijken dan dat je gewend bentWees daarom niet bang om tegen een muur aan te lopen of jezelf tegen te komen! 

Neem dit medicijn zo tot je: 

🌱  Neem de tijd om je eigen denkpatronen objectief onder de loep te nemen. 

🌱  Bekijk situaties waar je in terecht komt op een non-dualistische manier. In mijn boek Non-dualiteit voor beginners leg ik je hier alles over uit!  

🌱  Deel je ervaringen, vragen en situaties. Probeer van elkaar te leren. 

🌱  Lees je in over non-dualiteit via Novum Nova (gefeliciteerd, die kun je al in je zak steken!). Op deze website staat informatie over non-dualiteit en dit vullen we regelmatig aan met nieuwe artikelen en blogs. 

Wat zijn de positieve effecten bij gebruik van dit medicijn? 

🌱  Minder stress. Je ervaart het leven een stuk relaxter. 

🌱  Je maak je minder druk en kunt zaken veel eenvoudiger relativeren. 

🌱  Besef van hetgeen waar het écht om draait in het leven. 

Wat zijn de bijwerkingen van dit medicijn? 

🌱  Je wereld kan worden opgeschud. Non-dualiteit is voor veel mensen een 180 graden draai van hoe ze tot dan toe op het leven hebben gekeken, en dit kan best even slikken zijn. Geen zorgen, dit gevoel verdwijnt vanzelf weer en helpt je juist in je proces.  

Meer weten over non-dualiteit?  

Volg ons via social media en houd de website in de gaten. We posten elke week twee nieuwe berichten waarin we inzichten en kennis delen over non-dualiteit. Nog meer weten? Dan is het boek Non-Dualiteit voor Beginners misschien iets voor jou! 

@

Blijf op de hoogte°

‘Non-dualiteit voor beginners’ is een praktisch e-book voor iedereen die in een dipje zit of die veel stress ervaart. Voor iedereen wiens leven soms wat te druk is. Vanuit de filosofie van non-dualiteit geven we je handvatten om relaxter door het leven te gaan. 

Wil je hier meer over weten? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van updates, tips en vorderingen! 

We versturen maximaal 1 keer per maand een update.
We gebruiken cookies voor het verbeteren van de website en voor het plaatsen van advertenties Meer informatie