Wat is non-dualiteit?

Non-dualiteit betekent letterlijk: ‘de afwezigheid van twee’. Het is een oosterse filosofie dat alles als één energie beschouwt. Volgens deze filosofie staat alles op deze wereld met elkaar in verbinding. Alles is één, één is alles.

En met alles wordt dan ook echt álles bedoeld. Alle mensen, dieren, materie, geen-materie, water, lucht, bomen en planten. Maar ook de zon, sterren en alles wat we niet kunnen bevatten of nog niet weten.

Non-dualisme beschouwt alles als één energie. Alles is één, één is alles.

Wat heb ik hieraan?

Dit klinkt zweverig, niet? Op een laagdrempelige manier en met een scheutje humor nemen we je daarom mee naar de oorsprong van non-dualiteit. In ons e-book ‘Non-dualiteit voor beginners’ leggen we je uit wat het precies is, en hoe je het kunt gebruiken als hulpmiddel om alles wat je meemaakt op een rustigere manier te laten ervaren. Zie het boek als een reset-button om je leven weer helemaal in balans te krijgen. 

@

Blijf op de hoogte°

‘Non-dualiteit voor beginners’ is een praktisch e-book voor iedereen die in een dipje zit of die veel stress ervaart. Voor iedereen wiens leven soms wat te druk is. Vanuit de filosofie van non-dualiteit geven we je handvatten om relaxter door het leven te gaan. 

Wil je hier meer over weten? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van updates, tips en vorderingen! 

We versturen maximaal 1 keer per maand een update.
We gebruiken cookies voor het verbeteren van de website en voor het plaatsen van advertenties Meer informatie