Gegevens die wij verwerken


Cookies

Om de website goed te laten werken maken wij gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die bij het bezoek aan een website op jouw computer worden opgeslagen.

Cookies accepteren

Wanneer je onze website bezoekt, wordt er een pop-up venster getoond waarin jouw toestemming wordt gevraagd voor het gebruik van cookies zoals beschreven in dit beleid. Als je deze pop-up weg klikt of verder gaat op onze website dan gaan we ervan uit dat je hiermee instemt.


Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van webapplicaties welke wij gebruiken ten behoeve van onze webshop. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden ten behoeve van het doel van de betreffende applicatie en zullen niet verder verspreid worden. Verder kan in enkele gevallen de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van gegevens te respecteren.


Cookies uitzetten

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt je browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in de browser.


Lijst met cookies

Onderstaand vind je een lijst met cookies die op onze website worden gebruikt. Wij maken onderscheid tussen drie type cookies.

  • Functionele cookies:
    Functionele cookies zorgen ervoor dat website goed functioneert. 
  • Met behulp van analytische cookies kunnen wij zien hoe goed onze website het doet en op welke manier we deze nóg beter kunnen maken.
  • Advertentie- en marketingcookies:
    Via marketing cookies kunnen we je onze advertenties tonen wanneer je andere websites bezoekt.

Advertentienetwerken en mediabureaus fungeren als tussenpersoon voor webwinkels en adverteerders.

Voor de cookies die deze partijen voor marketingdoeleinden plaatsen, verwijzen wij je naar de verklaringen op de websites van deze partijen. Omdat de verklaringen regelmatig kunnen wijzigen, raden wij je aan deze privacy- en cookieverklaringen regelmatig te raadplegen. De volgende partijen plaatsen via onze webwinkel cookies en/of overige technieken:


Verwerken van betalingen

Voor het verwerken van betalingen werken we samen met Mollie BV.
Gegevens die nodig zijn voor de betaling worden met hen gedeeld. Het gaat hierbij om de volgende gegevens:

  • Uw betaalgegevens (bijvoorbeeld bankrekeningnummer of creditcardnummer);
  • Uw IP-adres;
  • Uw internetbrowser en apparaat type;
  • In sommige gevallen, uw voor- en achternaam;
  • In sommige gevallen, uw adresgegevens;
  • In sommige gevallen, informatie over het product of de dienst die door u werd afgenomen bij onze klant;
  • Overige persoonsgegevens welke u actief verstrekt, bijvoorbeeld in correspondentie en telefonisch.

Meer informatie is hierover te vinden in het privacy statement van Mollie


Verzenden van nieuwsbrieven

MailChimp

Wij versturen onze e-mail nieuwsbrieven met MailChimp. MailChimp zal uw naam en e-mailadres nooit voor eigen doeleinden gebruiken. Onderaan elke e-mail die geautomatiseerd via onze website is verzonden ziet je de ‘unsubscribe’ link. je ontvangt onze nieuwsbrief dan niet meer. Uw persoonsgegevens worden door MailChimp beveiligd opgeslagen. MailChimp maakt gebruik van cookies en andere internettechnologieën die inzichtelijk maken of e-mails worden geopend en gelezen. MailChimp behoudt zich het recht voor om uw gegevens te gebruiken voor het verder verbeteren van de dienstverlening en in het kader daarvan informatie met derden te delen. Meer hierover is te vinden in het privacy statement van MailChimp


Gegevens inzien,aanpassen ofverwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Novum Nova en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@novumnova.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Novum Nova wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Novum Nova

(T) 06-28735345
(E) info@novumnova.nl

@

Blijf op de hoogte°

‘Non-dualiteit voor beginners’ is een praktisch e-book voor iedereen die in een dipje zit of die veel stress ervaart. Voor iedereen wiens leven soms wat te druk is. Vanuit de filosofie van non-dualiteit geven we je handvatten om relaxter door het leven te gaan. 

Wil je hier meer over weten? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van updates, tips en vorderingen! 

We versturen maximaal 1 keer per maand een update.
We gebruiken cookies voor het verbeteren van de website en voor het plaatsen van advertenties Meer informatie