Ontdek de voordelen van de oosterse filosofie

De oosterse filosofie non-dualiteit brengt je een stap dichter bij een relaxtere kijk op het leven. Het is een praktische aanpak voor het vinden van meer rust. Het leert je omgaan met de sleur van het leven, geeft je orde in de dagelijkse gang van zaken en handvatten om de filosofie in je voordeel te kunnen gebruiken. Het leven is niet altijd eenvoudig maar met dit boek maak je het wel wat makkelijker.Als het tijd is voor meer innerlijke rust, dan kan de oosterse filosofie non-dualiteit je hierbij helpen. Non-dualiteit brengt je een stap dichter bij een relaxtere kijk op het leven. Het leert je dat alles één is en zorgt ervoor dat je situaties vanuit een ander perspectief bekijkt. Ben jij bijvoorbeeld bang dat je collega’s altijd beter zijn dan jij, of dat je omgeving het altijd wél voor elkaar heeft terwijl jij vaak twijfelt? Het zijn compleet logische gedachten in deze veranderende wereld. Het is alleen zonde om je leven erdoor te laten bepalen.

Non-dualisme was voor mij compleet nieuw. Dankzij de voorbeelden in het boek snap ik beter wat het inhoudt en hoe je het toe zou kunnen passen in het dagelijks leven.

() –

Maak je minder snel druk

Met het inzicht dat alles één is, maak je je minder snel druk. Dat is ook de kracht van non-dualiteit. Het is aan de ene kant een filosofie op het leven, aan de andere kant een prachtig anti-stress medicijn. Rangschik tijdens een drukke werkdag je werkzaamheden of taken bijvoorbeeld eens naar urgentie. Leg dan de focus op één taak en rond deze zo goed mogelijk af. Maak je niet druk om al het andere. Ga pas als je klaar bent, rustig door naar de volgende.

Wil jij af van de onrust? Koop dan het boek Non-dualiteit voor beginners.  

Ik ben en blijf een denker, maar plaats mijn gedachten na het lezen van dit boek steeds makkelijker in het juiste perspectief.

() –

Non-dualisme was voor mij compleet nieuw. Dankzij de voorbeelden in het boek snap ik beter wat het inhoudt en hoe je het toe zou kunnen passen in het dagelijks leven.

() –

Sinds het lezen van dit boek ben minder bezig met wat anderen van mij denken. Non-dualiteit helpt mij daar nog dagelijks bij.

() –
We gebruiken cookies voor het verbeteren van de website en voor het plaatsen van advertenties Meer informatie